Oscar-winnende producent Steve Golin (64) overleden | Entertainment | Telegraaf.nl

2022-07-31 00:29:56 By : Mr. Raphael Zeng

Filmproducent Steve Golin, die in 2016 met Spotlight een Oscar won voor beste film, is zondag op 64-jarige leeftijd overleden. Dat melden diverse Amerikaanse media. Golin leed jarenlang aan een zeldzame vorm van botkanker.

Golin heeft ook iconische films als The Revenant en Eternal Sunshine of the Spotless Mind geproduceerd en was uitvoerend producent van de HBO-serie True Detective .

Naast zijn werk als producent was Golin medeoprichter van de bedrijven Propaganda Films en Anonymous Content, waarmee hij reclamespotjes, videoclips en films maakte. Hij werkte samen met talenten als David Fincher , Michael Bay , en Gore Verbinski .

Dagelijks het laatste nieuws over de sterren en royals.

Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Het is een emotioneel weekend voor Wilfred Genee. Precies een jaar geleden moest de presentator plotseling afscheid nemen van zijn vader, vertelt hij in een openhartig gesprek met verslaggever Jordi Versteegden. Verder laat Wilfred zijn licht schijnen over het overvolle talkshow landschap en reageer...

In Strikt Privé geeft hoofdredacteur Evert Santegoeds iedere woensdag een uniek kijkje achter de verhalen van zijn weekblad. Deze week onder andere over Frank Masmeijer, die hoopt op een grootse comeback nadat hij gratie kreeg van de koning.

Als de Britse prins Charles op bezoek is in Schotland krijgt hij van een omstander een zeer brutale vraag.

Dries Roelvink genoot de afgelopen tijd van een zonnige vakantie in Marbella. De bezigheden van de zanger werden breed uitgemeten op social media. TikTokkers wisten wel raad met beelden van een wijnproevende Roelvink.

Will Smith heeft zijn excuses aangeboden voor het slaan van Chris Rock tijdens de uitreiking van de Oscars. „Er is geen enkel deel van mij dat denkt dat dit de juiste manier was om mij te gedragen”, zegt Smith in een video.

Chris Rock beklemtoont dat hij niet het slachtoffer is in de affaire rond de klap die hij tijdens de Oscarceremonie kreeg van collega en vriend Will Smith. Dat vertelde Rock tijdens een show in New Jersey.

Er zijn maar weinig familiebedrijven in het land zo oud als P. de Bruijn Wijnkopers uit Nijmegen. Terwijl de Vierdaagse-lopers er over straat trokken, reikte burgemeester Hubert Bruls de Zilveren Erepenning van de stad uit aan de 250-jarige wijnkoperij. Het maakt directeur Eric de Bruijn als het war...

Sadio Mané is verkozen tot beste speler van Afrika van het afgelopen seizoen. De aanvaller verliet deze zomer Liverpool voor Bayern München, dat ruim 32 miljoen euro voor hem betaalde.

Wat later in het seizoen is de haring het beste, wordt vaak gezegd! De afsluiter van het haringseizoen kan de haringtest worden genoemd, die de Leidse projectontwikkelaar Menno Smitsloo organiseerde in De Beukenhof in Oegstgeest

Sébastien Haller behoort tot de tien kandidaten voor de titel Afrikaans voetballer van het jaar, een prijs die voor het eerst sinds 2019 weer wordt uitgereikt.

Refurbished Apple MacBook Air 13-inch

Refurbished Apple MacBook Air 13-inch